Kinderfeesten, Workshops en Promtiewerk?

Naast het verzorgen van wekelijkse freerun lessen voor onze vaste leden zijn wij ook te boeken voor kinderfeesten, Freerun workshops en promotiewerk.

Verder op deze pagina kunt U meer informatie vinden over onze verschillende diensten. Ook kunt U met de hiernaast afgebeelde video ons werk bekijken!  

Wilt u meer weten over het team om te kijken of de perfecte kandidaat voor uw video er bij zit? Dit kan op de pagina over ons team.

Kinderfeesten

Tijdens onze kinderfeesten leren wij onze deelnemers de basistechnieken van het freerunnen aan. Naast de basistechnieken besteden wij aandacht aan het val breken en technieken Waardoor die kinderen direct op straat kunnen gebruiken. 

Workshops

Een uitdagende activiteit voor uw naschoolse sport, sportdag of koningsspelen? 

Tijdens onze freerun workshops laten wij kinderen kennis maken met freerunnen. Naast de basistechnieken leren wij de kinderen creatief naar de omgeving te kijken. 

Promotiewerk

Uw bedrijfs video of een evenement naar het volgende level tillen, met spectaculaire stunts en een ‘eye’ catching’ edit? 

In samenwerking met SharplyCaptured & MOVEMATIC kunnen wij U boven de concurentie laten uitsteken! 

Vraag naar de mogelijkheden voor demonstraties en ander promotiewerk.

Freerun kinderfeest bij Aquila movement
Foto voor het promotiewerk

Mobiele Set-up

Plateau’s op verschillende hoogte, een schuine muur, kasten en bars om op te springen en aan te slingeren! 
De perfecte opstelling om overal Freerun workshops te kunnen geven. 

Met de AQUILA Set-up kunnen wij uw gewenste workshops overal aanbieden. Grasvelden, pleintjes of als extra toevoeging aan de gymzaal. Bekijk de foto om een impressie te krijgen van onze set-up!