ALIVE Junior 

ALIVE Junior zijn kleine freerun evenementen speciaal georganiseerd voor onze leden. Deze evenementen bevatten extra trainingen op speciale locaties zoals in een foampit zaal.

Naast het organiseren van extra trainigen op speciale locaties organiseren wij ALIVE Junior evenementen speciaal voor onze leden. Tijdens dit evenement kunnen onze leden kennis maken met de freerun evenementen, samen trainen met vrienden en leden van andere les locaties ontmoeten! 

ALIVE

In 2016 is AQUILA begonnen met het organiseren van ALIVE. Een destijds klein freerun evenement in het T-kwadraat in Tilburg.

Tijdens onze eerste edtie maakten wij vooral gebruiken van de beschikbaren materialen aangeboden door het T-kwadraat. Als speciale edditon beschikten wij over een gigantische AirTrack van 12m²

De afgelopen edities van ALIVE hebben een sterke groei doorgemaakt. Tijdens deze evenementen hebben wij zowel regulier materiaal gebruikt maar ook extra speciale features toegevoegd. Tijdens deze edities van ALIVE beschikte wij over een 12m² AirTrack, een speciale Bar -Set-up en een BigAirBag!