In 2016 is AQUILA gestart met het organiseren en verzorgen van hun eigen freerun evenementen: ALIVE. Een kleinschalig evenement dat zich over de jaren heeft ontwikkeld tot een volwaardig evenement, met iconische attributen zoals de 12m2 AirTrack en de BigAirBag! 

Naast het organiseren van grote freerun evenementen voor de Nederlandse freerun community, organiseert AQUILA ook klein schalige freerun evenementen en speciale trainingen voor haar eigen leden!

Evenement planning 2019-2020

Tijdens het komende seizoen hebben wij weer verschillende evenementen georganiseerd. Extra trainingen in een foampit, ALIVE junior en meer!
Op de rechter afgebeelde foto kunt U de data van de geplande evenementen zien.

Tickets voor deze evenementen kunt U kopen in onze website. Drie weken voor het evenement zijn de tickets beschikbaar. Meer informatie over de datum, tijd en dergelijke kunt U vinden in de ticket beschrijving.

ALIVE Junior 

ALIVE Junior zijn kleine evenementen speciaal georganiseerd voor onze leden. Deze evenementen bevatten extra trainingen op speciale locaties zoals in een foampit zaal.

Naast het organiseren van extra trainigen op speciale locaties organiseren wij ALIVE Junior evenementen speciaal voor onze leden. Tijdens dit evenement kunnen onze leden kennis maken met de freerun evenementen, samen trainen met vrienden en leden van anderen les locaties ontmoeten! 

ALIVE

In 2016 is AQUILA begonnen met het organiseren van ALIVE. Een destijds klein evenement in het T-kwadraat in Tilburg.

Tijdens onze eerste edtie maakten wij vooral gebruiken van de beschikbaren materialen aangeboden door het T-kwadraat. Als speciale edditon beschikten wij over een gigantische AirTrack van 12m²

De afgelopen edities van ALIVE hebben een sterke groei doorgemaakt. Tijdens deze evenementen hebben wij zowel regulier materiaal gebruikt maar ook extra speciale features toegevoegd. Tijdens deze edities van ALIVE beschikte wij over een 12m² AirTrack, een speciale Bar -Set-up en een BigAirBag!