Freerun hal in Tilburg

Mei 2022
Na bijna twee jaar hard gewerkt te hebben aan de voorbereidingen presenteren ik met trots onze eigen freerun hal! 

Aan de Spaubeekstraat te Tilburg (Reeshof) start komende zomer met de bouw van deze freerun hal. 725m2 van fundering tot dakconstructie volledig ontworpen voor freerunnen, een unicum in Nederland! 
Onze locatie is speciaal ingericht voor freerunnen. Door de toevoeging van sport specifieke materialen zoals een foampit, airtracks en een unieke modilaire freerun set-up kunnen wij het freerunnen naar een hoger niveau tillen. Veel tricks en bewegingen zijn helaas niet aan te leren in de reguliere gymzalen. 


Naast het freerun gedeelte zijn er verschillende praktijk ruimtes voor zorg professionals. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, diëtist, en PMT training / kindercoaching. 

Het doel is om de jeugd sportief te inspireren. Mentale en fysieke grenzen te verleggen in een veilige omgeving onder het toezicht van professionals. Talent te kunnen ontwikkelen en Tilburg internationaal op de freerun kaart te stempelen.

Na een aantal keer vertraging te hebben opgelopen heb ik gistermiddag mijn handtekening mogen zetten. De voorbereidingsfase is tot zijn eind gekomen, tijd voor de uitvoerende fase!
Op 6 maart start Winters bouw & ontwikkeling B.V. de bouw waarbij het pand (uiterlijk) operationeel zal zijn in september 2023.


Updates volgen binnenkort!