Freerun lessen Aquila Movement 

Na jaren en jaren van zelf oefenen is AQUILA in januari 2018 gestart met het verzorgen van freerun lessen in hun ‘home town’ Alphen. Dankzij veel enthousiaste kinderen was het mogelijk om in februari 2018 te starten met onze freerun lessen in Baarle-Nassau. Sindsdien hebben wij nog vier locaties voor freerun lessen in Tilburg toegevoegd aan ons lesrooster. 

Momenteel geven wij wekelijks 22u freerun lessen op zes verschillende locaties in de regio Tilburg! 

Onze freerun lessen worden verzorgd door gepassioneerde, ervaren trainers in kleine groepen van maximaal 18 kinderen om de potentie van ieder kind maximaal te kunnen benutten!

Naast de beste kwaliteit freerun lessen vinden wij plezier het aller belangrijkste. Niet iedereen wil de Lionel Messi van het freerunnen zijn en dat hoeft ook zeker niet. Bij Aquila Movement kan ieder kind op zijn eigen niveau trainen. Geïnteresseerd om te gaan starten met de Freerun lessen in Tilburg, Alphen of Baarle-Nassau? Stuur ons een mailtje en we zien je graag volgende week.

Onze freerun lessen lopen gelijk aan het basisschool schooljaar. Tijdens vakanties en feestdagen zullen onze lessen vervallen. 

Via deze link kunt U onze algemene voorwaarden bekijken.